Luotettava kumppani matkallasi pilveen

Tarjoamme korkeatasoisia hosting-palveluita juuri sinun tarpeeseesi.

.fi 20€/vuosi

.com 20€/vuosi

.net 20€/vuosi

.eu 25€/ vuosi

Olemme 2019 perustettu IT-alan palveluyritys, joka tarjoaa korkeatasoisia tietoverkko- ja asiantuntijapalveluita yrityksille, yhteisöille ja yksityisille henkilöille.

Palveluita Suomesta

Palvelujamme on saatavilla kaikista konesaleistamme Suomesta – Turusta, Tampereelta sekä Liedosta  sekä myös tarvittaessa ulkomailta erilaisista pilvipalveluista, kuten Amazon tai Azure.

On-site varmuuskopiot

Palveluidemme varmuuskopiointi suoritetaan automaattisesti on-site backup -menetelmää käyttäen. Eli tiedostot varmuuskopioidaan verkon kautta täysin riippumattomaan konesaliin, josta palvelut saadaan tarvittaessa käyttöön nopeallakin aikataululla.

Tietoturvallinen

Käytämme palveluissamme aina viimeistä hyväksi todettua teknologiaa, niin että asiakas saa ilman omaa osaamista käyttöönsä edistyneet it-palvelut.

Kaikki webhotellipalvelumme sisältävät oletuksena DNSSEC- ja SSL-suojaukset sekä nimipalvelimet.

 

Osaava asiakaspalvelu

Asiantuntijamme valvovat palveluidemme toimivuutta jatkuvasti ympäri vuoden jo yli 15 vuoden kokemuksella.

Kaikki palvelumme tuotetaan aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Ota yhteyttä meihin, mikäli valmiit muottimme eivät täytä tarpeitasi!

Luotettava koti pilvessä

Nauti valmiiksi optimoiduista palveluistamme tai rakenna itsellesi sopiva kokonaisuus

Webhotellimme ovat loppuun asti hiottuja paketteja, jotka sisältävät oletuksena tuen kaikille yleisimmille web-ohjelmointikielille ja sovelluksille, kuten WordPress, Drupal ja Joomla.

Paketteihin kuuluvat muun muassa kotisivutila, sähköpostipalvelut, tietokannat ja hallintapaneeli. WWW-pohjaisen hallintapaneelimme kautta hallitset helposti ja vaivattomasti edellämainittuja ominaisuuksia.

HINNASTO

Webhotellit

HINNASTO

TOIMISTOTYÖKALUT

Vastuullinen yritys

Tietotekniikkapalvelut eivät toimi erillään muusta maailmasta, vaan it-palveluiden yhteiskunnallinen merkitys on kasvanut ja kasvaa entisestään digitalisoitumisen myötä.

Olemme ympäristöstä kiinnostunut toimia ja palveluidemme taustalla on ajatus energiatehokkaista webhotelli- ja konesalipalveluista. Konkreettisesti tämä tarkoittaa sitä, että kaikki konesalimme käyttävät 100 % joko tuuli- tai aurinkovoimaa, minkä lisäksi Turun konesalimme hukka-energia hyödynnetään toimistorakennuksen lämmitykseen.

HELPPOKÄYTTÖINEN

Yhden klikin asennukset

Voit asentaa webhotelleihimme erillaisia sovelluksia suoraan plesk-hallintapaneelistamme.

WORDPRESS

Let´s Encypt

DNSSEC-tietoturvalaajennus

GIT

Asiakkaitamme

30 päivää koeaikaa

Jos et ole tyytyväinen palveluun, voit irtisanoa palvelun kuukauden kuluessa ja saat täyden hyvityksen maksustasi. (Ei koske verkkotunnus tilauksia)