Web1 Cloud
Se Suomalainen pilvipalvelu

Web1 on Suomalainen pilvipalveluntarjoaja. Tarjoamme moderneja datakeskusratkaisuja ja pilvipalveluita turvallisesta, Turussa sijaitsevasta laitesalistamme.


HELPOSTI ALKUUN: Saat palveluun ylimääräiset 200 € saldoa käytettyäsi ensimmäiset 10 €

Sijainnilla on merkitystä

Paras paikka datakeskukselle

Suomi on paras paikka tuottaa pilvipalveluita. Me nautimme nopeista ja vakaista internet yhteyksistä, ennustettavasta lainsäädännöstä ja vakaasta sähköverkosta. Vähälumiset kesämme eivät ole parhaita jos rakastat lämpöä, mutta pilvipalveluiden tuottamiseen ilmastomme on erinomainen.

Vihreää sähköä

Web1 tuottaa kaikki palvelunsa 100% uusiutuvalla tuuli- ja aurinkoenergialla

Luotettava & skaalautuva

Web1 Cloud mahdollistaa joustavan kapasiteetin lisäämisen ja vähentämisen lennosta. Kaikki täysin sinun itsesi hallittavissa.

Kilpailukykyinen hinta

Kaikki Web1 palvelut ja prosessit hiottu ja tehokkaiksi ja luotettaviksi.

Pähkinänkuoressa

Web1 cloud on IaaS alusta joka sopii monenlaisiin käyttötarkoituksiin aina DevOpsista applikaatio hostaukseen ja perinteisiin virtuaaalikoneisiin. Alustaamme voit käyttää selkeän graafisen käyttöliittymän kautta tai hyvin dokumentoidun REST-rajapinnan ylitse, täysin oman valintasi mukaisesti.

Perinteisten VM-levykuvien lisäksi saatavilla on esiasennettuja sovelluksia kuten, WordPress, Plesk ja Magento, jotka voit ottaa käyttöön muutamalla painalluksella.

Kaiken tämän päälle alusta tarjoaa myös käyttäjähallinnan ominaisuuksia joiden avulla voit delegoida ja rajoittaa tiimisi käyttöoikeuksia tiettyihin resursseihin käyttötarpeen mukaisesti. Tämä on luonnollisesti tuettu sekä rajapinnan, että graafisen käyttöliittymän puolella.

Tarvitseeko sinun säilöä isoja määriä dataa sovelluksesi lisäksi? Ei hätää! Meidän S3 yhteensopiva levypintamme on saatavilla hyvin edulliseen hintaan ja ilman datasiirtomaksuja!

Kokeile Web1 Cloudia – 10 Eurolla saat yli 200 Euron edestä aloitussaldoa!

Haluamme tarjota sinulle helpon tavan aloittaa pilvipalvelun käyttö. Tarjoamme 200 euron edestä aloitussaldoa ensimmäisen talletuksen yhteydessä

Mitä käyttäjämme sanovat?

Web1 Cloud is absolutely the best home for the Matomo instance. Works very stable!
Jussi Jeskanen
Founder, CTO
Web1 Cloud tarjoaa vakaan alustan tapahtumamme verkkopalveluille ennen ja tapahtuman aikana!
LanTrek
Association

Yleisiä kysymyksiä

Operoimme täysin itse omistamaamme datakeskusta Suomen Turussa. Tämän johdosta kaikki tuottamamme palvelut ovat täysin kotimaisia ja meidän hallussamme.

Suomalaisuudessa on myös se etu, että Suomen ilmasto pitää huolen siitä että datakeskuksen jäähdytys on huomattavan edullista suurimman osan vuodesta!

Uskomme, että pienempänä palveluntarjoajana pystymme palvelemaan teitä joustavammin ja personoidummin kuin iso monikansallinen yritys. Pystymme tarjoamaan teknisesti samankaltaisia palveluita, vähintäänkin yhtä korkealla palvelutasolla ja palvelumme on aina hinnoiteltu kilpailukykyisesti ja pidämme huolta, että juuri sinä saat aina parasta vastinetta rahoillesi.

Valitessasi Suomalaisen palveluntarjoajan, voit myös olla varma että EU:n GDPR- ja tietoturvasäädökset sitovat yritystämme kokonaisuudessaan. Takaamme että sinun tietosi ja datasi säilyvät EU:n sisällä ja ne on säilötty turvallisesti.

Käytämme Stripen tarjoamaa korttimaksupalvelua. Tällähetkellä maksutapoina toimivat kaikki Visa ja Mastercard luotto- ja pankkikortit. Lisätietoa täältä.

Web1 Cloud is based on the Warren software, which is widely used around the world. Warren is a pioneer in scalable cloud computing platform solutions. We are proud to represent Warren as the only one in Finland. Read more about Warren here.