S3 yhteensopivaa Object storagea suomesta

Käytä huoletta pilvipalvelumme Object Storagea varmuuskopioinnissa tai tietojesi säilömisessä. Ei liikennerajoituksia ja aina nopeat yhteydet levypintaan.

Object storagea käytetään usein isojen datamäärien säilömiseen. Se on kuitenkin erinomainen ratkaisu kaiken staattisen datan säilömiseen, riippumatta käyttötarkoituksesta.


Object storage

Maksat ainoastaan käyttämästäsi tilasta

ArtikkeliHinta
Object storage per 1GB0,0000342€ / tunti – arviolta 0,02€/kk
10 Gigabit nopeusSisältyy
DatasiirtoRajaton
Kaikki hinnat Euroissa Alv 0%. Alv maksetaan saldolisäyksen yhteydessä.

Helppoa ja nopeaa levypintaa

Web1 tarjoaa kokonaisen S3-yhteensopivan järjestelmän joka sopii moniin eri käyttötarkoituksiin. Palvelumme kuukausikulut on helppo ennustaa, sillä emme laskuta erikseen liikennöinnistä.

Suosittuja käyttötapauksia:

Arkistointi – Säilytä dataa joka pitää arkistoida pidemmäksi aikaa. Palvelumme tarjoaa edullisen ja turvallisen paikan arkistollesi.

Big Data – Säilö suuria datamääriä joita käytät data-analytiikassa. Esimerkiksi sensoridataa, logeja tai sosiaalisen median syötteitä.

Cloud Storage – Tarjoa skaalautuvaa ja dynaamista levytilaa pilvipohjaiselle applikaatiollesi tai palvelullesi.

Varmuuskopiot – Säilytä varmuuskopioita edullisesti erillään muista järjestelmistäsi. Datasi on varmennettuna järjestelmämme sisällä ja saatavilla 24/7 napin painalluksella.

Muita käyttötarpeita? – Ei hätää! S3 palvelumme on käytettävissäsi täysin vapaasti ja ilman rajoitteita!

Kokeile S3 Object storageamme – 10 Eurolla saat yli 200 Euron edestä aloitussaldoa!

S3 Object Storage on osa pilvipalveluamme! Ota palvelu käyttöösi ja hyödynnä 200 euron aloitussaldo haluamallasi tavalla.
Aloitussaldoa voit käyttää vaikka Object Storagemme hyödyntämiseen

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kyllä, tavallaan!
Web1 Cloudin Object Storage on S3-yhteensopiva. Se tarkoittaa sitä, että rajapintamme ovat samat ja voit hyödyntää samoja työkaluja meidän palvelussamme, mitä käyttäisit AWS:ssä.
Teknisesti käyttämämme alusta perustuu Ceph, ohjelmistoon mutta käyttäjän näkökulmasta olemme 1:1 yhteensopivia AWS S3:n kanssa.

Tuotteemme toimii täysin samalla tavalla kuin isompien kilpailijoidemme (Aws, Azure jne.), mutta me olemme paljon edullisempia kun ottaa huomioon sen, että palvelumme ei laskuta sinua erikseen jokaisesta pyynnöstä tai liikennöidystä megatavusta.

S3 object storagemme on osa pilvipalveluamme, joten se käyttää samoja maksutapoja kuin muutkin palvelumme. Maksunvälittäjänämme toimii Stripe joka tukee yleisimpiä luotto- ja pankkikortteja. Lisätietoja saatavilla täältä.